Ελλαδα

ΟΠΑΠ: Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ο Οδυσσέας Χριστοφόρου

Εντάχθηκε στην ομάδα του ΟΠΑΠ τον Αύγουστο του 2014

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
opap
ΟΠΑΠ © INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΠΑΠ.

Καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στον όμιλο ΟΠΑΠ ανέλαβε από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 ο Οδυσσέας Χριστοφόρου. Με την ιδιότητα αυτή, ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος θα αναφέρεται  στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Ντάμιαν Κόουπ και, όπως επισημαίνεται, δεν θα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο κ. Χριστοφόρου, ο οποίος κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση του επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων, εντάχθηκε στην ομάδα του ΟΠΑΠ τον Αύγουστο του 2014. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στον όμιλο ΟΠΑΠ, ο κ. Χριστοφόρου θα συνεχίσει να καλύπτει τους τομείς εταιρικής επικοινωνίας, ρυθμιστικών και κανονιστικών υποθέσεων, εταιρικών υποθέσεων, σχέσεων με τα ΜΜΕ, καθώς και τις εκτεταμένες δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες τράπεζες και επιχειρήσεις και είχε ασχοληθεί σε δύσκολες υποθέσεις, όπως ήταν η ιδιωτικοποίηση της Εμπορικής Τράπεζας το 2002.

Επίσης κατείχε διευθυντική θέση στην Τράπεζα της Ελλάδος κατά την περίοδο 2008-2014.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ