Μετά από απόφαση του αρμόδιου υπουργού Σταύρου Αραχωβίτη, προωθήθηκαν στον ΑΣΕΠ οι προσλήψεις 180 ατόμων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στο ΑΣΕΠ προωθήθηκε η πρόσληψη 180 υπαλλήλων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από σχετική απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης.
Από αυτές, οι 13 προσλήψεις αφορούν Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), όπως ορίζουν οι διατάξεις του υπουργείου Υγείας. Μεταξύ άλλων, οι προσλήψεις αφορούν 125 γεωτεχνικούς (45 γεωπόνους, 46 κτηνιάτρους και 23 ιχθυολόγους), 10 ΤΕ Γεωπονικού και 6 ΠΕ Πληροφορικής.
«Με τις προσλήψεις αυτές αρχίζουμε την αντίστροφη πορεία από αυτήν που χαράχτηκε από την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, οι οποίες δυστυχώς επανέρχονται σήμερα στον δημόσιο διάλογο», σημείωσε ο κ. Αραχωβίτης.
Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του υπουργείου, άνω του 30% των υπαλλήλων έχει θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης, το 38% των υπαλλήλων που υπηρετούν στο ΥΠΑΑΤ είναι άνω των 50 ετών, οι υπάλληλοι ηλικίας 31-40 ετών αποτελούν ποσοστό χαμηλότερο του 6% του συνόλου, ενώ δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος κάτω των 30 ετών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.