Ελλαδα

Πάνος Ζάρλας: Η τελευταία αγκαλιά στη μητέρα του (εικόνα)

Συγκινητικά λόγια για τον άτυχο Πάνο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panoszarlas1
Πάνος Ζάρλας

Θλίψη για τον χαμό του νικητή του πρώτου Power of Love. Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του. Τι λέει για το ατύχημα ο θετός πατέρας του.

Συγκονισμένη από τον θάνατο του γιου της είναι η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου. Ο άτυχος παίχτης του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν προσέκρουσε με τη μηχανή του στα σιδερένια κιγκλιδώματα της Λεωφόρου Συγγρού.

Σήμερα το πρωί η μητέρα του ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία τους στην οποία ο Πάνος Ζάρλας την αγκαλιάζει. «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι», σχολίασε η μητέρα του άτυχου νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης, ο Πάνος Ζάρλας ήταν μαζί με τη μητέρα του σε πάρτι με αφορμή τα γενέθλιά του.

zarlas-mitera
H φωτογραφία που ανάρτησε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα

Όπως λέει στο protothema. gr ο θετός πατέρας του άτυχου Πάνου, ο 28χρονος ήθελε να πάει στο μαγαζί που εργαζόταν στην Αθήνα ενώ προηγούμενως ήταν με φίλους του σε μαγαζί στην παραλιακή.

«Έκαναν τα γενέθλιά του, η μητέρα του, με κάποιους φίλους τους σε ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι, σε ένα roof garden. Εκεί, ο Παναγιώτης έκατσε περίπου 1,5 βώρα και μετά αναχώρησε προς την παραλιακή. Προφανώς λόγω γενεθλίων ήθελε να συναντήσει κάποιους φίλους του. Στην συνέχεια και γύρω στις δύο τα ξημερώματα πήρε την μηχανή πάλι για να πάει στο μαγαζί που εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα» περιγράφει τι συνέβη ο κύριος Βασίλης.

«Φτάνοντας λοιπόν στην διχάλα και παίρνοντας την δεξιά στροφή, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα, αριστερά του. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα είναι γνωστά. Προφανώς έτρεχε, προφανώς δεν φόρουσε κράνος και ήταν ζητημα χρόνου να πάθει την ζημιά», είπε επίσης ο θετός πατέρας.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ