- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα: Ηλιοφάνεια, υψηλές θερμοκρασίες
Αναλυτικά η πρόγνωση - Που θα παραμείνει η αφρικανική σκόνη
Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Σε υψηλά επίπεδα αναμένεται να κινηθεί η θερμοκρασία.
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν την Κυριακή του Πάσχα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του meteo, καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 29/04.
Τις πρώτες ώρες της Κυριακής του Πάσχα 28/04 υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο, όμως γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Έτσι, για το υπόλοιπο της Κυριακής αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα (28 – 29/04) αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις.
H θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση (1 έως 3 βαθμούς κατά μέσο όρο) την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (28 – 29/04). Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα επανέλθουν σταδιακά σε φυσιολογικά επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Σημειώνεται όμως ότι παρ’ ότι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι συγκεντρώσεις σκόνης θα μειωθούν σημαντικά έως την Κυριακή του Πάσχα 28/04, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο θα παραμείνουν αυξημένες.
Ειδικότερα, και σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μτεωρολογικής Υπηρεσίας, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι τις απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κατά τόπους στα ορεινά.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 λόγω εργασιών
Χτισμένο το 1813 από τον Μεχμέτ Αλή, αποτελεί από μόνο του έναν ολόκληρο, μαγικό κόσμο
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στην Αχαΐα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών
Αποκαλυπτικά στοιχεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
Τελευταία φάση δοκιμών για τους δύο τελευταίους συρμούς
Χιόνια στα ορεινά από την Τρίτη
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Λίγο πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς ακούστηκαν εκρήξεις
Πάνω από εκατό οι μετασεισμοί - Κανένας νεκρός
Πού απαγορεύεται το παρκάρισμα - Οι αλλαγές θα ισχύουν όλο το 24ωρο
Τι αλλάζει και τι ζητούν οι εκπαιδευτικοί
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε γειτονικό κτίριο
Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.