Ελλαδα

«Γολγοθάς» η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα (video)

Σημειωτόν εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ οι Αθηναίοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα: Χαμηλές ταχύτητες και στις δύο εθνικές οδούς για τους εκδρομείς

«Γολγοθάς» η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα. Σημειωτόν φεύγουν οι Αθηναίοι. Οι ουρές στην Ελευσίνα καθυστέρησαν τα πλοία για Κεφαλονιά κι Ιθάκη

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα, με αποτέλεσμα να σημειώνονται τεράστιες καθυστερήσεις στα εθνικά οδικά δίκτυα. Οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ σημειωτόν και μετ' εμποδίων.

Σύμφωνα με την Τροχαία τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από την Ελευσίνα μέχρι την Κινέττα ενώ ουρές σχηματίζονται και στα διόδια της Ελευσίνας. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, για να διανύσει κανείς τη διαδρομή το Παλατάκι στο Χαϊδάρι μέχρι το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας χρειαζόταν 58 λεπτά. Ως αποτέλεσμα, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προορισμό την Ιθάκη και την Κεφαλονιά, καθυστέρησαν τόσο, που καθυστέρησε (για να τα περιμένει) και το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος», που αναχώρησε από το λιμάνι της Πάτρας στις 14:15 αντί στις 13:30, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην Αττική οδό από το ύψος των διοδίων Ρουπακίου στη Μαγούλα.

Παρά τις εκτιμήσεις της Τροχαίας ότι η κατάσταση θα εξομαλυνόταν έως τις δύο το μεσημέρι το μποτιλιάρισμα συνεχίζεται. 

Μεγάλη είναι η έξοδος και από τη Θεσσαλονίκη, με τους υπευθύνους στα διόδια των Μαλγάρων να τα αφήνουν ελεύθερα κατά διαστήματα, προκειμένου να εκτονώνεται η κατάσταση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ