Ελλαδα

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος από την αντιτρομοκρατική

Για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος / © INTIMENEWS/ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με την κατηγορία ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της λεγόμενης «μαφίας» των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και κρατείται στο μέγαρο της ΓΑΔΑ στην Λ. Αλεξάνδρας, προκειμένου να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

ΟΡΕΝ- Προσαγωγή Αλέξανδρου Λυκουρέζου για μαφία φυλακών

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρισκόταν έως τις 3.30 το μεσημέρι σε προσωπικό του ραντεβού στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Οταν βγήκε, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας  τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες των συνεργατών του- δικηγόρων, δεν τους επετράπη η επικοινωνία μαζί του.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ