Ελλαδα

Αντιδράσεις για το σποτ της ΕΛΑΣ για το Πάσχα: «Ντροπιαστικό»

«Συκοφαντεί και λοιδορεί τον σύγχρονο Ελληνα αστυνοµικό», λέει η ΠΟΑΣΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
astynomos-paxa
Ο αστυνόμος Αναστάσης μοιράζει κλήσεις-ευχές για το Πάσχα

«Εμφύλιος» στην ΕΛΑΣ για το βίντεο για το Πάσχα - Την απόσυρσή του ζητούν αστυνομικοί

Αντιδράσεις στους κόλπους της αστυνομίας προκάλεσε το σποτ του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για τις ευχές του Πάσχα και τα µηνύµατα για ασφαλή µετακίνηση των πολιτών την περίοδο αυτή.

Το σποτ με πρωταγωνιστές έναν αυστηρό διοικητή και τον «Αναστάση», έναν αστυνομικό που αφήνει μηνύματα με ευχές και emoji σε κλήσεις, έγινε viral και προκάλεσε πλήθος σχολίων στα σόσιαλ μίντια.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος ανέφερε ότι το σποτ «συκοφαντεί και λοιδορεί τον σύγχρονο Ελληνα αστυνοµικό, ο οποίος εισέρχεται πλέον στις Αστυνοµικές Σχολές µέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων και µε υψηλότατες βάσεις. (…) Οι αστυνοµικοί εµφανίζονται ως αγράµµατοι και γραφικοί. Το ελάχιστο που µπορεί να γίνει είναι η άµεση απόσυρση του ντροπιαστικού σποτ».

Στο ίδιο µήκος κύµατος κινείται και το Ενωτικό Κίνηµα Αστυνοµικών της Αθήνας, το οποίο σε ανακοίνωσή του σηµειώνει: «Είναι κατανοητό και στον πιο ανίδεο ότι το συγκεκριµένο σποτ, καθώς και ο εµπνευστής του, αποσκοπούσαν στο να γίνει viral, αδιαφορώντας αν η εικόνα των συγκεκριµένων αστυνοµικών απέχει παρασάγγας από την πραγµατικότητα. Αστυνοµικοί που κάνουν κακή χρήση της γλώσσας και έχουν αλλόκοτη συµπεριφορά, εικόνες από το πολύ µακρινό παρελθόν. Αν το ενδιαφέρον σας είναι η εξάλειψη των τροχαίων ατυχηµάτων, τότε, αντί να σπαταλάτε χρήµατα σε αµφιβόλου πολιτισµικής ποιότητας παραγωγές, εν είδει επιθεώρησης, ενισχύστε τις Υπηρεσίες Τροχαίας µε προσωπικό και µέσα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ