Ελλαδα

Νέος Κόσμος: Ψυχολογικά άρρωστη η γυναίκα που πέταξε το παιδί της

Στη δικογραφία έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα του δραματικού συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
neoskosmos-tragodia
Λουλούδια στο σημείο που βρήκαν τραγικό θάνατο μητέρα και παιδί © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη γυναίκα που στις 19 Μαρτίου έριξε την 4χρονη κόρη της από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο, πριν αυτοκτονήσει και η ίδια, αντιμετώπιζε επί μήνες ψυχολογικά προβλήματα κατέληξε η έρευνα της ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρει το Βήμα, η γυναίκα είχε έμμονη ιδέα πως η κόρη της ήταν θύμα σεξουαλικής ή άλλης κακοποίησης εδώ και μήνες παρά το γεγονός ότι ειδικοί που εξέτασαν το παιδί δεν βρήκαν κάποια σχετική ένδειξη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από οικείους της οικογένειας, η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια. Μερικές εβδομάδες πριν την τραγωδία η γυναίκα φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση ότι υπήρξε παρενόχληση ή και αγνώστου μορφής «κακοποίηση» της τετράχρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό που πήγαινε σε άλλη περιοχή της Αθήνας.

Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις η 44χρονη ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι. Σύμφωνα με το Βήμα, η γυναίκα απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο που δεν έφθασε σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα. Καθώς κι ότι ούτε το σχέδιο της τετράχρονης μπορούσε να είχε τέτοιου είδους ερμηνεία.

Όπως προκύπτει και από μαρτυρίες συγγενών της οικογένειας, η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους. Κι έτσι 4-5 ημέρες αργότερα προχώρησε στην πράξη να ρίξει από το μπαλκόνι την κόρη της και να βάλει τέρμα στην ζωή της με τον ίδιο τρόπο.

Στη σχετική δικογραφία που ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα του δραματικού συμβάντος, όπως το κατέγραψε με το κινητό της μια ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ