- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαφία φυλακών: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες δικηγόροι
Την πόρτα του εφέτη θα περάσει πρώτα η 45χρονη, η οποία φέρεται να συνομιλεί με τον Κλοντιάν Λεκοτσάι
Ενώπιον του εφέτη ανακριτή κατά της τρομοκρατίας αναμένεται να απολογηθούν σήμερα οι δύο δικηγόροι που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στη μαφία των φυλακών με τη συμμετοχή Αλβανών κρατουμένων.
Την πόρτα του εφέτη θα περάσει πρώτα η 45χρονη δικηγόρος, η οποία φέρεται να συνομιλεί με τον Κλοντιάν Λεκοτσάι δινοντας του «οδηγίες» ενώ στη συνέχεια ο 64χρονος δικηγόρος, τον οποίο δυο Αλβανοί αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη. Σύμφωνα με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, φυσικοί αυτουργοί της απόπειρας δολοφονίας του ήταν οι Αλβανοί Ολντι Ντούτσε και Αλμπέρ Μπάκο, με ηθικό αυτουργό τον επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο.
Ο τελευταίος αρνείται ότι ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για την απόπειρα δολοφονίας, υποστηρίζοντας ότι οι Αλβανοί κρατούμενοι του ζητούσαν 5 εκατομμύρια ευρώ για να αποσύρουν την κατάθεσή τους ότι πήραν εντολή από τον Φλώρο να σκοτώσουν τον δικηγόρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ποιον νομό άγγιξε τους 34 βαθμούς Κελσίου
Οι ημερομηνίες που έχουν κυκλώσει οι εργαζόμενοι στο ημερολόγιο
«Η μαμά μου έζησε τη ζωή της με χαμόγελο και περηφάνια»
«Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουμε έναν τέτοιο σύντροφο»
Εξιχνιάστηκε η απάτη
«Ξεκουράσου αγάπη μου γιατί κουράστηκες πάρα πολύ»
Και η αινιγματική «Καλημέρα» του σκιτσογράφου
Βρισκόταν στο όχημα με την κόρη του όταν συγκρούστηκε με αγροτικό
«Αδιανόητο, όποιες διαφορές κι αν υπάρχουν, να λύνονται με αυτόν τον τρόπο» - Τι απαντάει ο Γρηγόρης Δημητριάδης
Οι δικοί της άνθρωποι, η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούν
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 31χρονος
Η ταφή της θα γίνει στον τόπο καταγωγής της
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε το τελευταίο αντίο στη Γωγώ Μαστροκώστα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.