Ελλαδα

Στον Κορυδαλλό η μητέρα του μωρού που κάηκε στη Βάρκιζα

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησε ο συνήγορός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα του παιδιού που κάηκε σε διαμέρισμα της Βάρκιζας
Η μητέρα του παιδιού που κάηκε σε διαμέρισμα της Βάρκιζας/©INTIMENEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η μητέρα του μωρού που κάηκε σε διαμέρισμα της Βάρκιζας. Η 30χρονη, μετά την απολογία της στον ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και του εμπρησμού από αμέλεια. Ο συνήγορός της έχει ζητήσει την εξέταση της μητέρας από ψυχίατρο, ώστε να κριθεί αν πρέπει να παραμείνει ή όχι στη φυλακή.

Ενώπιον του ανακριτή η 30χρονη παραδέχτηκε ότι έδενε το μωρό της και το άφηνε για ώρες μόνο του. Όπως είπε, η ζωή της ήταν γεμάτη δυσκολίες, υποστηρίζοντας ότι την κακοποιούσαν οι σύντροφοί της.

Η κατηγορούμενη άφησε κοντά στο κρεβατάκι του παιδιού ένα θερμαντικό σώμα σε λειτουργία, όταν έφυγε από το σπίτι. Εκτιμάται ότι έλειπε τουλάχιστον έξι ώρες. Από αυτήν την πηγή θερμότητας φέρεται να ξέσπασε η πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του παιδιού.

Ο συνήγορός της υποστηρίζει ότι η μητέρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσθέτοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα που χρήζουν ψυχιατρικής έρευνας. Προσθέτει, μάλιστα, ότι η 30χρονη φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακόμη το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ