- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στο αρχείο τέθηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου η πειθαρχική έρευνα σε βάρος της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, και των επικούρων εισαγγελέων Διαφθοράς Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη. Την πειθαρχική έρευνα διενεργούσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γρηγόρης Πεπόνης.
Η έρευνα είχε ξεκινήσει με αφορμή αναφορά του πρώην εποπτεύοντα της εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή η οποία αφορούσε στη διαρροή πληροφοριών από τη συνάντηση του ιδίου και των εισαγγελέων Διαφθοράς Αμερικανούς συναδέλφους τους και άλλους αξιωματούχους στη Βιέννη.
Σύμφωνα με πληροφορίες την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ζήτησε ο Γρηγόρης Πεπόνης με πόρισμα που υπέβαλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία και την αρχειοθέτησε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχολείο τελεί υπό κατάληψη, οι γονείς ζητούν απαντήσεις και η ανακοίνωση του υπουργείου
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.