- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λήστεψαν με όπλα τους γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου
Τρεις ένοπλοι μπήκαν στο πατρικό της παρουσιάστριας
Θύματα ένοπλων ληστών έπεσαν το βράδυ της Πέμπτης οι γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου στο σπίτι τους στα Σπάτα, σύμφωνα με το protothema.gr.
Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ όταν οι τρεις άγνωστοι άνδρες που είχαν μαζί τους όπλα, χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού στο οποίο μένουν οι γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου και η οικιακή βοηθός τους στα Σπάτα.
Αρχικά χτύπησαν το κουδούνι και όταν ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μίμης Στεφανίδης τους άνοιξε την πόρτα, οι τρεις άνδρες κρατώντας τα όπλα τους μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν τόσο τον ίδιο όσο και τις άλλες δύο γυναίκες, χωρίς να ασκήσουν βία.
Οι τρεις ληστές, οι οποίοι ενδεχομένως να παρακολουθούσαν τις κινήσεις των ενοίκων του σπιτιού, αφού άρπαξαν περίπου 60 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.