Η απάντηση της Leroy Merlin στην επίθεση του Ρουβίκωνα
Ανακοίνωση για την χθεσινή επίθεση στο κατάστημα της Κηφισίας
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Leroy Merlin για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, χθες Κυριακή.
Όπως επισημαίνεται, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 η LEROY MERLIN έγινε για 2η φορά στόχος επίθεσης από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», αυτήν τη φορά στο κατάστημα Αμαρουσίου.
«Δηλώνουμε την ανακούφισή μας που η βίαιη αυτή επίθεση δεν άφησε θύματα, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημίες.
Η δικαιολογία για αυτή τη 2η επίθεση είναι η ανακριβής «είδηση» ότι η LEROY MERLIN επιβάλλει 9ωρη εργασία. Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας», επισημαίνεται.
Η LEROY MERLIN διευκρινίζει ότι «όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία και ουδέποτε ζήτησε την υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών. Η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενούς της που θα το επιθυμούσαν εναλλακτική δυνατότητα 8ωρης εργασίας μεταξύ 9 π.μ. - 6 μ.μ., επιλογή η οποία είναι απολύτως προαιρετική και εξαρτάται από την απόφαση του εργαζόμενου. Σχετικά με τη δικαιολογία για την 1η επίθεση (Ιούλιος 2018), η εταιρεία απάντησε τότε στους ανακριβείς ισχυρισμούς μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της. Η LEROY MERLIN λειτουργεί πάντα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της χώρας και τις αρχές που διέπουν τη σχέση της με τους πάνω από 1.100 εργαζόμενούς της. Απευθυνόμαστε στις Αρχές και ζητούμε την προστασία των εταιρειών που επενδύουν στη χώρα και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της».
Η LEROY MERLIN, σύμφωνα με την ανακοίνωση, λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2005. Εγκαινίασε το 6ο κατάστημά της το 2018 και πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος το 2019, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την τοπική και την εθνική οικονομία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυνική απάντηση σε όσους τον προέτρεψαν να «κατεβάσει» το βίντεο
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.