- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με μια βολή από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, βρέθηκε νεκρό στον περιφραγμένο χώρο του, ένα μικρό πόνυ στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Ο ιδιοκτήτης του ζώου ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θεάμα το απόγευμα της Τετάρτης.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας. Σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία εστάλη στην εισαγγελία.
Εκπρόσωπος του σωματείου «Φιλοζωϊκή Δράση Εθελοντών Θεσπρωτίας» μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξηγώντας πως «στην περιοχή είναι πολλά τα κρούσματα βασανισμού ζώων, όχι μόνο αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων».
Όπως πρόσθεσε, «πρόσφατα θύματα βίας έπεσαν δύο σκυλιά, το ένα πυροβολημένο μέσα στον οικισμό και το δεύτερο καμένο με οξύ, τα οποία περιθάλπει η Φιλοζωική Δράση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.