Ελλαδα

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Ψυχρός εκτελεστής ο Κορκονέας

H Τζίνα Τσαλικιάν απαντά στην «δήλωση μετανοίας» του δράστη της δολοφονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitera-grigoropoulou
Η μητέρα Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Ταλικιάν/ ©ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ/ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την δική της απάντηση στην «πρόσκληση» του Επαμεινώνδρα Κορκονέα που την καλεί σε συνάντηση για να «της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», όπως είπε χαρακτηριστικά ο δράστης, έδωσε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν.

«Η πρόσκλησή του με αφήνει παγερά αδιάφορη, είναι υποκριτική» είπε σήμερα η μητέρα του Αλέξη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» ανέφερε.

«Αν έλεγε συγγνώμη δεν θα σήμαινε τίποτα, γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό… Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής» επισήμανε εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί».

Η κ. Τσαλικιάν έκανε λόγο για ένα «σκοτεινό συμβάν» για το οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε πράγματα και πτυχές που δεν έχουν απαντηθεί.

«Ζητάω να λάμψει η αλήθεια και μια απόφαση δίκαιη για το κοινωνικό αίσθημα» είπε σχετικά με την απόφαση που αναμένει από το δικαστήριο, κάνοντας λόγο για μια «τεράστια αδικία σε βάρος ενός αθώου 15χρονου παιδιού».

«Ο Κορκονέας λέει ότι ο ίδιος και ο Αλέξανδρος είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας… Ποια ιστορία; Είναι ένα αρχαίο δράμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου απολογήθηκε χθες στο Εφετείο Λαμίας, όπου εκδικάζεται η δίκη αυτού και του Βασίλη Σαραλιώτη σε δεύτερο βαθμό.

Ο ίδιος μάλιστα κατά την απολογία του χθές, όπου έδειξε μεταμέλεια, μεταξύ άλλων είπε: «Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα», για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια.

«Θα ήθελα στο μέλλον, αν μπορούσα, να τα φέρει ο Θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ