- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατάθεση Κορκονέα: «Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα»
Τι είπε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας
«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στη μάνα, τα αδέρφια, για τον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα, αν μπορούσα, να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων», ανέφερε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ξεκινώντας την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου διεξάγεται η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε ισόβια, υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές.
«Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα», όπως είπε, για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια.
«Θα ήθελα στο μέλλον, αν μπορούσα, να τα φέρει ο Θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.