- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ψυχρή εισβολή: Στα «λευκά» Τρίκαλα, Καρδίτσα, Γιάννενα και Άρτα (video)
Χαλάει ο καιρός από σήμερα
Επιδεινώνεται από σήμερα ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται ακόμα και στα πεδινά της Βόρειας Ελλάδας.
Από τις πρωινές ώρες, χιονίζει σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό τόσο στα ορεινά, όσο και στις πεδινές περιοχές. Τριάντα τέσσερα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, επιχειρούν για να καθαρίσουν το χιόνι στο οδικό δίκτυο, ρίχνοντας παράλληλα αλάτι, προκειμένοι οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί. Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, έως αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις των οδηγών.
Χιόνια πέφτουν και στον νομό Καρδίτσας, ενώ αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Τσιάκο, συνδράμει στον καθαρισμό του χιονιού με 24 μηχανήματα. Έως τώρα στο οδικό δίκτυο του νομού Καρδίτσας δεν παρουσιάζονται προβλήματα και είναι ανοικτό, όπως αναφέρει ο κ. Τσιάκος.
Χιονίζει από τα ξημερώματα σε όλες τις περιοχές του νομού Ιωαννίνων, ενώ ο υδράργυρος έκανε βουτιά κάτω από το μηδέν. Η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τους δήμους έχει παρατάξει σε όλο το επαρχιακό δίκτυο 28 μηχανήματα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία. Η χιονόπτωση είναι σφοδρή στις πιο ορεινές περιοχές και γίνονται ρίψεις αλατιού μετά τον αποχιονισμό.
Χιόνι πέφτει και σε όλες τις περιοχές της ορεινής 'Αρτας, από τη Ροδαυγή μέχρι το Βουλγαρέλι, το Αθαμάνιο και τα χωριά της κοιλάδας του Αχελώου.
Βίντεο: trikalaola.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απορρίπτει ως ανακριβείς τις αναφορές για κατασκευή λουτρών, κουζινών ή εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στο δυτικό ύψωμα του λιμανιού
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός
Από που προέρχεται ο έντονος μαύρος καπνός που είναι ορατός στην ατμόσφαιρα
Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
Εκτιμήσεις ότι μπορεί να ξεπεράσει τα επίπεδα του 2018
Eπιχειρούν 80 πυροσβέστες και έξι εναέρια μέσα
Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» λόγω οξέως εμφράγματος και ανακοπής καρδιάς
Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση
Οι κάτοικοι εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη στατική ασφάλεια των κτιρίων.
Παράλληλα έχουν σταλεί απανωτά μηνύματα 112
«Απομακρυνθείτε προς Ακτή Καραϊσκάκη»
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Στις δράσεις συμμετείχαν 321 εθελοντές, 40 στρατιώτες και 2.181 μαθητές και μαθήτριες από 22 σχολεία
Πυκνοί καπνοί καλύπτουν την περιοχή
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις - Στη μάχη και εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.