Ελλαδα

O ληστής των Βριλησσίων πίσω από την δολοφονία 51χρονης στην Μάνδρα

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαλευκάνθηκε η υπόθεση της δολοφονίας της 51χρονης γυναίκας, που βρέθηκε τον Μάιο νεκρή σε μία λίμνη αίματος στην αυλή της στην Μάνδρα Αττικής.

Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι, ενώ δίπλα της είχαν εντοπιστεί δύο κάλυκες. Ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής και τοπικού ποδοσφαιρικού παράγοντα, με τον οποίο είχαν χωρίσει πριν από 17 χρόνια.

Τότε οι ειδικοί μιλούσαν για ενέδρα θανάτου, που κάποιοι έστησαν στην 51χρονη, η οποία είχε εντοπιστεί στην αυλή του σπιτιού της στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα στην Μάνδρα Αττικής τα ξημερώματα.

Ωστόσο, πλέον ο δολοφόνος της, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο ένας εκ των ληστών του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια στις 26ης Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, δύο ληστές εισέβαλαν αργά το απόγευμα της περασμένη Δευτέρας στο κατάστημα «Σκλαβενίτης» επί της οδού Αναπαύσεως 10 στα Βριλήσσια. Ωστόσο κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών από τους οποίους τραυματίστηκε ο ένας ληστής και συνελήφθη, ενώ έπειτα από λίγο συνελήφθη και ο δεύτερος.