- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κόρη καθαρίστριας: «Είναι ηρωίδα. Το έκανε για να φέρει φαγητό στην οικογένειά της»
Εξέφρασε την ελπίδα να αποφυλακιστεί και αποκάλυψε ότι δεν τους είχε μιλήσει για την πλαστογραφία
Η κόρη της καθαρίστριας που καταδικάστηκε σε φυλάκιση δέκα ετών επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού για να προσληφθεί εξέφρασε την ελπίδα η μητέρα της να αποφυλακιστεί.
«Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να αποφυλακιστεί. Είναι αγωνίστρια της ζωής», είπε η κόρη της 53χρονης καθαρίστριας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμπληρώνοντας ότι «μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, που για παιδάκι είναι και αυτό σαν φυλακή. Στην ουσία ήταν σε μια φυλακή και στα 53 της χρόνια οδηγείται σε μία άλλη φυλακή, επειδή ήθελε να αναθρέψει τα παιδιά της με αξιοπρέπεια για να μην καταλήξουν και αυτά σε φυλακή».
«Ήθελε να σπουδάσουμε και να είμαστε αξιοπρεπείς και το κατάφερε. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Ο πατέρας μας έχει προβλήματα υγείας, το βάρος όλο για να μεγαλώσει την οικογένεια είχε πέσει σε αυτήν. Είναι ηρωίδα», είπε επίσης, εξηγώντας πως η μητέρα τους ποτέ δεν τους είχε πει για την πλαστογραφία.
Όπως εξηγεί η κόρη της καθαρίστριας, κάθε μάνα μπορεί να καταλάβει τη θυσία της, την οποία έκανε για τα παιδιά της: «Έκανε αυτό που έκανε για να φέρει φαγητό στην οικογένειά της. Μπορεί να έκανε λάθος, το είπε και στον δικαστή. Αλλά το έκανε για τα παιδιά της. Και εγώ μάνα είμαι, την καταλαβαίνω. Όλοι καταλαβαίνουν τι θυσία μπορεί να κάνει μία μάνα για την οικογένειά της».
Κλείνοντας είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που έχει δείξει συμπαράσταση και αγάπη στη μητέρα μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πλήθος κόσμου στο Βροντάδο για να παρακολουθήσει το έθιμο
Χιλιάδες πιστοί έψαλαν το «Χριστός Ανέστη»
Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα - Πού αναμένονται βροχές
Η υποδοχή του έγινε με τιμές αρχηγού κράτους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Το υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Ορίστηκε το χρονοδιάγραμμα για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις
Χωρίς προβλήματα η κίνηση στα εθνικά δίκτυα το Μεγάλο Σάββατο
Από τον καππαμά της Ρόδου έως τα Λαζαράκια της Αστυπάλαιας - Η παράδοση παραμένει ζωντανή
Ο υφυπουργός Εξωτερικών περιγράφει τη διαδικασία μεταφοράς υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Σε πλήρη ετοιμότητα το Λιμενικό το Μεγάλο Σάββατο - Σταδιακή αποφόρτιση μετά τη μαζική φυγή
Τελευταία ευκαιρία για τα πασχαλινά ψώνια πριν το διήμερο λουκέτο στην αγορά - Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας
Νωρίτερα το τέλος των δρομολογίων - Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις αργίες του Πάσχα
Μικρή Ανάσταση - Ένα ξεχωριστό στοιχείο της ορθόδοξης κληρονομιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.