- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Προκαταρκτική έρευνα για τον «μαύρο ήλιο» των νεοναζί στο ΟΑΚΑ
Και για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας
Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας μετά την ανάρτηση από οπαδούς του συμβόλου των ναζιστικών SS στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, κατά την διάρκεια του αγώνα εθνικών ομάδων Ελλάδα - Εσθονία, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελος Ιωαννίδης.
Η έρευνα θα διενεργηθεί από το τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Εισαγγελίας και θα αφορά τόσο την ανάρτηση του "μαύρου ήλιου" που συνοδευόταν από ναζιστικό χαιρετισμό, όσο και το κάψιμο τουρκικής σημαίας που είχε προηγηθεί. Εντολή του κ. Ιωαννίδη προς τους εισαγγελείς που θα διενεργήσουν την έρευνα είναι να εντοπίσουν αν προκύπτει διάπραξη αδικημάτων που σχετίζονται με παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου και να εντοπίσουν τους υπαίτιους.
Για το θέμα των συμβάντων στο ΟΑΚΑ, υπέβαλλε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου καθώς και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελικής Αρχής, συμπεριλαμβάνοντας στον φάκελο που απέστειλε τα ρεπορτάζ με το σύνολο του οπτικοακουστικού υλικού που καταγράφει τις εκδηλώσεις των συγκεκριμένων οπαδών μέσα στο γήπεδο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 4.000 στην Ειδική Αγωγή
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε μέσω της ανθρωπιστικής οργάνωσης Humanity Greec
Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας διαβιβάστηκαν τα στοιχεία για τον Γιώργο Πατούλη και τις εταιρείες του
«Όχι» στο αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών σε τρεις καταδικασθέντες
Είχε αφεθεί ελεύθερος στις αρχές Σεπτεμβρίου
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ανακουφισμένοι δηλώνουν συγγενείς θυμάτων
Πώς τον έπεισαν οι απατεώνες
Το όχημα που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα
Μεγάλες ζημιές στην πολυκατοικία
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.