- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι έως την Κυριακή
Η πρόβλεψη της ΕΜΥ
Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα Παρασκευή (16-11-2018) από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τα χιόνια στα ορεινά. Στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.
Πιο αναλυτικά:
1. Την Παρασκευή(16-11-2018)
Α. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στα νησιά στου Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και από το απόγευμα στα υπόλοιπα τμήματά της. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στην Κρήτη.
Β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας που κατά τόπους θα ενταθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της δυτικής Στερεάς (1000-1200 μέτρα στα βόρεια 1200-1500 μέτρα στα νότια).
Γ. Θυελλώδεις ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι (7-8 Μποφόρ) θα πνέουν στο Ιόνιο.
2. Το Σάββατο (17-11-2018)
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο, και μέχρι το απόγευμα στην Κρήτη. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ύβοι, από τις προμεσημβρινές ώρες τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και από το απόγευμα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας κατά τόπους πιο πυκνές στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (1000-1200 μέτρα στα βόρεια και 1200-1500 μέτρα στα νότια).
Γ. Θυελλώδεις άνεμοι (7-8 Μποφόρ) ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στα πελάγη οι οποίοι στο Ιόνιο από αργά το απόγευμα θα φτάσουν τοπικά τα 9 Μποφόρ.
3. Την Κυριακή (18-11-2018)
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται να επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού, βαθμιαία του βόρειου Αιγαίου, τις δυτικές, κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές (κυρίως τα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα). Μετά το μεσημέρι τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Κρήτη και προς το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, κατά τόπους πιο πυκνές στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, τις πρωινές ώρες της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και από το βράδυ στα ορεινά της υπόλοιπης Μακεδονίας και της Θράκης.
Γ. Θυελλώδεις (7-8 και πιθανώς 9 Μποφόρ) άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη.
Δ. Από τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Κέντρο Υγείας άλλος αγρότης με έμφραγμα
Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άρση των ποινικών διώξεων
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.