Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Ένας έφηβος νεκρός στη μετωπική νταλίκας με βαν που μετέφερε πρόσφυγες (εικόνες)

Τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους ανήλικα, μεταφέρονται σε νοσοκομεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
troxai.jpg
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Ένας νεκρός και 28 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ., τύπου βαν, με φορτηγό, που σημειώθηκε στις 8.50 το βράδυ, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών. Όπως έγινε γνωστό, το βανάκι μετέφερε περίπου είκοσι πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ αυτών και ανήλικους. Πιθανολογείται δε ότι ο οδηγός του ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να τους μεταφέρει παράνομα από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.

Εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ ανέφερε ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας έφηβος. Στο Γεώργιος Γεννηματάς μεταφέρθηκαν 8 τραυματίες και στο ΑΧΕΠΑ 10 και έπονται περισσότεροι. Σημειώνεται ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο ανήλικα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ άλλα πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.

Ο δρόμος στο σημείο του τροχαίου παραμένει κλειστός, ενώ η Αστυνομία διεξάγει προανάκριση.

tr.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

tr3.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

tr1.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

tr2.jpg
© MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ