- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Το μήνυμα του πιλότου του F16 στη Θεσσαλονίκη: Καλημέρα Μακεδονία
«Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα»
Μήνυμα από τους αιθέρες έστειλε ο επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης, ένα από τα μέλη της ομάδας Ζευς, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.
«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το «όχι» των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας όπως αποδεικνύει η παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια Πολλά», είπε από το πιλοτήριο του F16.
Στη συνέχεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον επισμηναγό, είπε: «Κύριε Επισμηναγέ, Τόσον εγώ όσο και ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας. Χρόνια Πολλά».
Ο πιλότος, μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», εντυπωσίασε με τους ελιγμούς του με το μαχητικό αεροσκάφος, αλλά και με το μηνύμα που έστειλε μέσα από το πιλοτήριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση - Έργο 6,26 εκατ. ευρώ αλλάζει ριζικά το κτίριο
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις
Αναλυτικές οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών
Τι ισχύει για την ειδική άδεια κυκλοφορίας
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο ισχυρών βροχών και καταιγίδων
Τι δείχνουν τα επιστημονικά δεδομένα
67 δήμοι χωρίς τραπεζικό κατάστημα - 1,3 εκατ. πολίτες απέχουν πάνω από 5 χλμ από ΑΤΜ
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.