Ελλαδα

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ειρήνης Λαγούδη

Η οικογένειά της πιστεύει ότι κάποιος την εκβίαζε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eirini-lagoudi.jpg

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, πριν από 9 μήνες στη λίμνη Τριχωνίδα και οι συγγενείς της εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε. Μιλούν για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα που έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μάλιστα, ο αδερφός της δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα πως λείπουν από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς 100.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η 44χρονη διατηρούσε λογαριασμούς σε δυο τράπεζες και διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματα της οικογένειας της. Τον περασμένο Νοέμβριο εισέπραξε το ποσό των 75.000 ευρώ  από την πώληση ενός χωραφιού 42 στρεμμάτων. Από την έρευνα των αρχών προέκυψε όμως  ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στο λογαριασμό της και ανέρχεται στις 55.000 ευρώ.

Η οικογένεια της τραγικής μητέρας  έχει σοβαρές υπόνοιες ότι κάποιοι την εκβίαζαν. Με κάποιο τρόπο την κρατούσαν. Γι αυτό και την έπεισαν να πάει  στο ραντεβού θανάτου. Πιστεύουν ότι στη λίμνη καβγάδισε με τους δολοφόνους της πριν την κάψουν μέσα στο αυτοκίνητό της. Ανακάλυψαν ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο η άτυχη μητέρα το είχε αγοράσει από τον γιατρό φίλο της. Το αυτοκίνητο ανήκε στη γυναίκα του. Είναι ο άνθρωπος που δηλώνει αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, που μίλησαν στο Star Channel, κατατίθεται αίτημα για άρση του τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν δάνειζε και σε ποιους χρήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ