- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγωγή κατά του Δημοσίου από την οικογένεια της 19χρονης που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
Σε πορεία στο Αγρίνιο
Μετά από δυο χειρουργεία, η 19χρονη Μαρία, που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ευθείας βολής κατά τη διάρκεια πορείας στο Αγρίνιο, αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη από το νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου νοσηλεύεται.
Παράλληλα, η οικογένειά΄της σύμφωνα με το agriniopress.gr, αναμένεται να καταθέσει αγωγή κατά του Δημοσίου ζητώντας να βρεθεί ο ένοχος και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα υποβληθεί μήνυση από την ίδια, μόλις βγει από το νοσοκομείο.
Η αγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες θα στρέφεται κατά του Δημοσίου και εκείνων των αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών και που δεν το έπραξαν.
Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν όλο εκείνο το υλικό που αποδεικνύει την ρίψη του αντικειμένου (φωτοβολίδας) από άγνωστο προς το παρόν άτομο, από κάποιου είδους μηχανισμό εκτόξευσης του κρατούσε.
Θεωρούν δεδομένο επίσης πως το αντικείμενο αυτό, τραυμάτισε την νεαρή. Υπάρχει και σχετική μαρτυρία προσώπου που βρίσκονταν δίπλα της. Η ίδια δεν θυμάται τίποτε.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό-ταυτοποίηση του συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με την οικογένεια, οι αρχές ασφάλειας δεν έκαναν καλά της δουλειά τους και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του Αγρινίου να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
Παράλληλα, εκφράζονται ερωτηματικά για τις έρευνες ως προς τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ότι δηλαδή δεν έγιναν εκείνες οι άμεσες ενέργειες με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες
Ο διάσημος παρουσιαστής βρέθηκε στο ιστορικό πανηγύρι της Αγίας Αγάθη - Βίντεο
Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Με ευθύνη σου έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές» απαντά εκείνος -Το σχόλιο Τσατραφύλλια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έκπληκτοι περαστικοί είδαν φλόγες να βγαίνουν από το ΙΧ
Ποια ημέρα είναι ο αγιασμός - Όλες οι σχολικές αργίες
Γιατί έχουμε φέτος πολλαπλά κρούσματα στο Λεκανοπέδιο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.