Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας
Στο ύψος των Καμμένων Βούρλων και του Αγ. Κωνσταντίνου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 25 έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.
Ειδικότερα την Τρίτη 25, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και από τις από τις 08:00 έως και τις 00:00 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Τέλος την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Λογγού με κατεύθυνση προς Λαμία από τις 10:00 έως τις 12:00, καθώς και της εξόδου του Δυτικού Ημικόβου Καμμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 14:00 έως τις 16:00.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Σε μία από τις επιθέσεις, όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, τραυμάτισαν υπάλληλο καταστήματος με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής του μπλόκου των Μαλγαρών ως γνωστόν βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης
Στο σημείο 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.