- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Αργολίδα μεταφέρουν τους μαθητές στην καρότσα αγροτικού - Δεν υπάρχει σχολικό (εικόνες)
Άγονος ο πρώτος διαγωνισμός για τη μεταφορά με λεωφορείο
Σοβαρό πρόβλημα με τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία έχει προκύψει στην Αργολίδα μετά τον πρώτο «άγονο» διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας.
Σύμφωνα με άρθρο στο argonafplia.gr, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας έχει κινήσει τις διαδικασίες για τη διενέργεια νέου διαγωνισμού προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα θέμα που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς. Το Υπουργείο Παιδείας υποστηρίζει πως οι όροι του διαγωνισμού δεν αλλάζουν και η αποτίμηση των δρομολογίων θα εξακολουθήσει να γίνεται με τον ίδιο μαθηματικό τύπο.
Η ταλαιπωρία συνεχίζεται και οι γονείς υιοθετούν προσωρινές λύσεις για τη μεταφορά των παιδιών τους. Όπως συμβαίνει στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα αγροτικό γεμάτο παιδιά στην καρότσα να επιστρέφει στο χωριό από το σχολείο.
Το πρωί της Πέμπτης, μαθητές και γονείς του 1ου ΕΠΑΛ Άργους πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Όπως ανέφεραν, επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος, καθώς μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους, καλώντας το υπουργείο να δώσει λύση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τραγουδιστή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συντετριμμένη η σύζυγος του τραγουδιστή
Συνελήφθη η 28χρονη που τον συνόδευε
Σηκώθηκαν ελληνικά F16 για να το αναχαιτίσουν
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα
Απόψε το αυγουστιάτικο φεγγάρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.