- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σάλος στη Δράμα - Έξι μετανάστες μαχαίρωσαν και τραυμάτισαν 52χρονο
Προηγήθηκε διαπληκτισμός για ασήμαντη αιτία
Επίθεση δέχθηκε ένας 52χρονος κάτοικος της κοινότητας Μυλοπόταμου Δράμας από έξι αλλοδαπούς που φιλοξενούνται σε hot spot της περιοχής, μετά τον διαπληκτισμό τους για ασήμαντη αιτία σε κεντρικό σημείο του χωριού.
Οι μετανάστες, δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 χρόνων και οι υπόλοιποι 18, 18, 20 και 41 χρόνων περικύκλωσαν τον άνδρα που περνούσε από το σημείο όπου βρίσκονταν και άρχισαν να τον εξυβρίζουν. Πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, άρχισαν να τον χτυπούν και ο 17χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη.
Ο 52χρονος τράπηκε αιμόφυρτος σε φυγή σημείο και κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δράστες, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν το ματωμένο μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών που είχαν πετάξει στο χώρο της επίθεσης.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι τέσσερις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με κατηγορίες κατά περίπτωση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Κέντρο Υγείας άλλος αγρότης με έμφραγμα
Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άρση των ποινικών διώξεων
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.