- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά και πάλι συγγνώμη από την Ύδρα
Πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη και η ηλεκτροδότηση στο νησί
Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες φόρτωσης των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ) σε πλοίο το οποίο θα αποπλεύσει από τον Γαλατά και σε διάστημα περίπου δυο ωρών θα καταφθάσει στο νησί.
Η σύνδεση των Η/Ζ με το Δίκτυο του νησιού εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου δύο ωρών από την ώρα άφιξης του πλοίου στην Ύδρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες στη διαδικασία φόρτωσης των Η/Ζ, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η μεταφορά τους στο πλοίο πριν από λίγη ώρα, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η όχλησή τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Ποιοι δικαιούνται έως 1.939 ευρώ τον μήνα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Είχε προηγηθεί το περιστατικό με τα 600 ευρώ
Απορρίπτει ως ανακριβείς τις αναφορές για κατασκευή λουτρών, κουζινών ή εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στο δυτικό ύψωμα του λιμανιού
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός
Από που προέρχεται ο έντονος μαύρος καπνός που είναι ορατός στην ατμόσφαιρα
Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
Εκτιμήσεις ότι μπορεί να ξεπεράσει τα επίπεδα του 2018
Eπιχειρούν 80 πυροσβέστες και έξι εναέρια μέσα
Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» λόγω οξέως εμφράγματος και ανακοπής καρδιάς
Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.