- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξύπνησε χωρίς ρεύμα και νερό η Ύδρα
Πλοίο με δύο γεννήτριες καταφθάνει στο νησί - Άγνωστο πού οφείλεται το μπλακ άουτ
Ευθύνες κατά παντός υπευθύνου ζητά για το μπλακ άουτ στην Ύδρα ζητά να αποδοθούν ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κουκουδάκης.
Η Περιφέρεια Αττικής το βράδυ της Κυριακής ζήτησε την κήρυξη του Δήμου Ύδρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε στο ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6» ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε στο νησί το πρώτο υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και ότι καθ' οδόν βρίσκεται πλοίο με δύο γεννήτριες.
«Στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε στην Ύδρα το πρώτο υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ βρίσκεται καθ' οδόν και πλοίο με δύο γεννήτριες. Έχει βρεθεί και το σημείο για να προσεγγίσουν. Ο δήμος μας θα στραφεί νομικά κατά του ΔΕΔΔΗΕ. Εκτιμάται ότι γύρω στις 10 το πρωί το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί. Πρέπει να εντοπιστεί το σημείο και η αιτία της βλάβης. Συνιστώ ψυχραιμία», δήλωσε ο δήμαρχος της Ύδρας.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης προκάλεσε πολλά προβλήματα σε επιχειρήσεις του νησιού.
Το νησί παραμένει χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη στάση θα γίνει αύριο στο Μουσείο Ρητίνης Αμπελικού
Δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού, προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο
Άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Κατά την εξόδιο ακολουθία έπαιζε το «Θεέ μου μεγαλοδύναμε», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να σιγοτραγουδούν
Οι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών
Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
Είχε αποσπάσει 160.000 ευρώ
Τι πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι
Δηλώνει αθώα και στη διάθεση των ελληνικών αρχών
Πώς οι αρχές έφθασαν στις συλλήψεις
Το υλικό από κάμερες και τα ευρήματα DNA
Όλες οι απαντήσεις σε οδηγό 22 ερωτήσεων
Τι να προσέξετε στις προσφορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.