Ελλαδα

Νεκροί ένας 31χρονος και ένας 62χρονος στην Χαλκίδα (εικόνες, video)

Τραυματίας και η σύζυγος του 62χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
evia.jpg

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε κοντά στα φανάρια της Νέας Λαμψάκου, λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στην Χαλκίδα.

Όπως αναφέρει το eviazoom, το δυστύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι δύο άντρες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο. 

Στο τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ, Αλέξανδρος Κώτσιος, ενώ ο άλλος οδηγός ηλικίας 62 ετών, Λάμπρος Μπασινάς«έσβησε» στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 31χρονος διέμενε στη Θήβα ενώ ο 62χρονος στο Βασιλικό Χαλκίδας.  Από την σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η σύζυγος του 62χρονου, η οποία ήταν συνοδηγός στο δεύτερο μοιραίο αυτοκίνητο, και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικό όχημα αλλά και άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας όπου παρουσία του Διοικητή, Κων/νου Κουκουβίνου, έγιναν ολονύχτιες έρευνες για να διακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας. 

Από την σύγκρουση των οχημάτων δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα στο δρόμο Χαλκίδας - Λαμψάκου, καθώς έκλεισε ο δρόμος για αρκετή ώρα και από τα δύο ρεύματα.

evia1.jpg

evia2.jpg

evia3.jpg

EviaZoom.gr: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στο δρόμο Χαλκίδας - Λαμψάκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ