- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χωρίς προβλήματα η έξοδος των τελευταίων αδειούχων του Δεκαπενταύγουστου
Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα πλοία για Τήνο και Πάρο
Ομαλά εξελίσσεται από το πρωί της Τρίτης η κίνηση επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς ο μεγαλύτερος φόρτος εξόδου των κατοίκων του Λεκανοπεδίου ήταν τις προηγούμενες ημέρες.
Οι τελευταίοι εκδρομείς για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου αναχωρούν, ενώ την τιμητική τους έχουν τα νησιά Τήνος και Πάρος όπου η πληρότητα στα πλοία αγγίζει το 100%. Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί εντός της ημέρας 22 δρομολόγια, από τη Ραφήνα, 9 για τις Κυκλάδες και 4 για το Μαρμάρι και από το Λαύριο 5.
Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για την εξυπηρέτηση του κόσμου, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να φθάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.
Όπου φύγει φύγει
Τη Δευτέρα, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 22 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 24.710 επιβάτες με 3.567 οχήματα.
Για διάφορα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 34 δρομολόγια και αναχώρησαν 7.056 επιβάτες με 698 οχήματα. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια και αναχώρησαν 8.014 επιβάτες με 1.546 οχήματα.
Από το Λαύριο έγιναν 6 δρομολόγια και αναχώρησαν 1.853 επιβάτες με 481 οχήματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Επτά κάλυκες στο σημείο, όχημα εντοπίστηκε στον Διόνυσο - Ερευνες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας του ισραηλινού εναέριου χώρου - Ως πότε ακυρώνονται τα δρομολόγια
24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό ναυτικών από εμπόλεμη ζώνη
H προθεσμία εγγραφών είναι η 23η Μαρτίου 2026
Φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή
Ήταν πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.