Ελλαδα

Στο εδώλιο η μυστηριώδης γυναίκα που φέρεται να χαρακώνει μωρά στις αγκαλιές των μαμάδων τους (video)

Ποια είναι η 55χρονη Α.Κ. που λέει: «Λατρεύω τα παιδιά. Δεν έχω πειράξει μυρμήγκι»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
moro2_1.jpg

Αρχίζει στο αυτόφωρο η δίκη μιας γυναίκας, 55 ετών, η οποία κατηγορείται ότι χαράκωνε τις πατουσίτσες μωρών σε εμπορικά κέντρα της Αθήνας. Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη της γυναίκας έπειτα από καταγγελίες μητέρων που είδαν τα παιδιά τους να τραυματίζονται από μια άγνωστη γυναίκα. Η 55χρονη προσήχθη την Τετάρτη στο Α.Τ. του Αγίου Δημητρίου και αναγνωρίστηκε από τις μητέρες των παιδιών. Η ίδια δηλώνει αθώα υποστηρίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τα παιδιά. «Δεν έχω πειράξει μυρμήγκι», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να δικαστώ σήμερα, γιατί στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες», είπε η 55χρονη στον ανακριτή της και υπεραμύνθηκε της αθωότητάς της καταγγέλλοντας την αστυνομία για βίαιη μεταχείριση. «Είχα πάει να ψωνίσω, κάθισα να ψωνίσω και ξαφνικά είδα κάποιους να έρχονται κατά πάνω μου. Με άρπαξαν και με χτύπησαν. Μου έκαναν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Λατρεύω τα παιδιά. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι».

Τα Νέα του ΣΚΑΪ | Νέες καταγγελίες για την 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε βρέφη | 19/07/2018


Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ποια είναι η μυστήρια Α.Κ.

Η 55χρονη είναι μια γυναίκα μετρίου αναστήματος, αδύνατη με ξανθά μακριά μαλλιά. Η είδηση ότι συνελήφθη  με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης και αντίσταση κατά της αρχής φτάνει στη γειτονιά της στα Λιόσια. Όσοι τη γνωρίζουν δεν φαίνεται να εκπλήσσονται.

, η Α.Κ., οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου. Είναι η γυναίκα που πριν από λίγες ημέρες είχε χαρακώσει με άγνωστο μέχρι στιγμής αντικείμενο τη σάρκα τουλάχιστον τεσσάρων μωρών σε δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αττικής. «Σ’ ευχαριστούμε θεέ μου που μας γλύτωσες από αυτήν. Μας είχε κάνει τόσο μεγάλο κακό που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί. Έφτασε η στιγμή να πληρώσει…».

8 People Dead In Duck Boat Crash In Branson, Missouri


Η γειτόνισσα δηλώνει, σύμφωνα με το protothema, ότι την γνωρίζει σχεδόν από παιδί . Από τότε που η Α.Κ. ήταν 13 ετών και ερωτεύτηκε κάποιον άνδρα από μεγάλη μουσική οικογένεια της περιοχής, Μάλιστα έφυγε μαζί του στην Αμερική.  Εκεί παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί. Η γυναίκα φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τα πεθερικά και αναγκάστηκε να επιστρέψει με το μωρό στην Ελλάδα, στα Άνω Λιόσια.

Λίγα χρόνια μετά ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο. Ο γάμος της, λένε οι γείτονες, παρουσίασε προβλήματα με έντονους καβγάδες, αψιμαχίες και υστερίες σχεδόν καθημερινά.

Σωρεία καταγγελιών

«Πέρασε δίπλα από τη σύζυγο. Του έκανε του παιδιού τις χαρακιές, το παιδί αντέδρασε. Αμυχές. Θεωρούμε ότι είναι νυχιές, δεν μπορώ όμως να το γνωρίζω», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας ενός αγοριού 16 μηνών, το οποίο στις 10 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του σε κατάστημα με ρούχα, μέσα στο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, τραυματίστηκε στο χέρι και το πόδι από την συγκεκριμένη κυρία.

Έντρομη η σύζυγος του είδε αμέσως μετά να πλησιάζει και άλλο μωράκι, ηλικίας 12 μηνών. Αυτό ήταν το δεύτερο θύμα της 55χρονης, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Σε δίκη η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε παιδιά

«Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις της κυρίας να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποια νόσος. Αυτή είναι η ανησυχία μας», συμπληρώνει ο ίδιος. «Ταυτόχρονα είχε πάει και σε μια άλλη κυρία της οποίας πείραξε και εκείνης το παιδί. Η σύζυγος μου και η άλλη κυρία την κυνηγήσανε όσο μπορούσανε», λέει στη συνέχεια.

Πριν από τη σύλληψη μια μητέρα κατήγγειλε ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση ενώ το κρατούσε στην αγκαλιά της μπροστά από το ασανσέρ εμπορικού κέντρου. Δίπλα της στεκόταν η γυναίκα με τα μαύρα ρούχα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις και χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, χαρακώνει τα γυμνά πατουσάκια του μωρού με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το μωρό αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα, η μητέρα του προσπαθεί να το ηρεμήσει ούσα ανίκανη να καταλάβει τι έχει συμβεί. Η γυναίκα με τα μαύρα ρούχα, για κλάσματα δευτερολέπτου, χτυπάει στην πλάτη το μωρό υποδυόμενη ότι θέλει να το ηρεμήσει κι ύστερα εξαφανίζεται ανάμεσα στο πλήθος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ