- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής ασκήθηκε σε βάρος της 55χρονης γυναίκας που συνελήφθη ως υπεύθυνη για τον τραυματισμό βρεφών.
Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο, ωστόσο όταν της είπαν ότι θα κρατηθεί, ζήτησε να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο, γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες.
Η 55χρονη πάντως αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι την κατηγορούν άδικα. «Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει», ισχυρίστηκε πριν την αναβολή της δίκης της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.