- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την έκδοση του «Εσκομπάρ της Ευρώπης» στη Γαλλία αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης
Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της συνηγόρου του 57χρονου Ζωής Κωνσταντοπούλου και της προέδρου του δικαστικού συμβουλίου
Την έκδοση του 57χρονου κατηγορούμενου αρχιμαφιόζου Λάσα Σουσανασβίλι στη Γαλλία αποφάσισε το μεσημέρι σε «πολεμική» ατμόσφαιρα το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση της απόφασης χαρακτηρίστηκε από την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της συνηγόρου του 57χρόνου τέως προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και της προέδρου του δικαστικού συμβουλίου.
Η κόντρα ξεκίνησε όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε άμεσα να ανακοινωθεί συνοπτικά το σκεπτικό της απόφασης, την οποία σε κάποια στιγμή χαρακτήρισε προειλημμένη. Η προεδρος του δικαστηρίου αντέδρασε λέγοντας ότι η συνήγορος βρίζει το δικαστήριο. «Νομίζετε ότι είστε στη Βουλή για να βρίζετε τον κόσμο», είπε η δικαστής. Η κυρια Κωνσταντοπούλου αντέδρασε λέγοντας οτι πρόκειται για πολιτική επίθεση στο πρόσωπό της. Παρόμοια σκηνικά είχαν επαναληφθεί καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης της υπόθεσης που διήρκησε πλέον των 20 δικασίμων.
Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την άμεση παράδοση του 57χρόνου στις γαλλικές αρχές, που τον κατηγορούν ότι εκεί δραστηριοποιήθηκε η οργάνωσή του, ανεξάρτητα εάν μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση της έκδοσης έχει ολοκληρωθεί η δίκη του που εκκρεμεί στο Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Επίσης το Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση στη Γαλλία δύο φερόμενων συνεργων του 57χρονου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απορρίπτει ως ανακριβείς τις αναφορές για κατασκευή λουτρών, κουζινών ή εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στο δυτικό ύψωμα του λιμανιού
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός
Από που προέρχεται ο έντονος μαύρος καπνός που είναι ορατός στην ατμόσφαιρα
Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
Εκτιμήσεις ότι μπορεί να ξεπεράσει τα επίπεδα του 2018
Eπιχειρούν 80 πυροσβέστες και έξι εναέρια μέσα
Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» λόγω οξέως εμφράγματος και ανακοπής καρδιάς
Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση
Οι κάτοικοι εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη στατική ασφάλεια των κτιρίων.
Παράλληλα έχουν σταλεί απανωτά μηνύματα 112
«Απομακρυνθείτε προς Ακτή Καραϊσκάκη»
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Στις δράσεις συμμετείχαν 321 εθελοντές, 40 στρατιώτες και 2.181 μαθητές και μαθήτριες από 22 σχολεία
Πυκνοί καπνοί καλύπτουν την περιοχή
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις - Στη μάχη και εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.