Ελλαδα

Κατερίνη: Πορεία για τη Μακεδονία - Αστυνομικές δυνάμεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (video)

68 σύλλογοι διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kkk.jpg

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη πραγματοποιούν 68 σύλλογοι διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στο ονοματολογικό.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική», «ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ Μακεδονία», είναι τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές οι οποίοι σύμφωνα με το thessnews.gr, θα καταθέσουν ψήφισμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο θα εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους και θα γνωστοποιούν στους τοπικούς βουλευτές ότι ο αγώνας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θα είναι συνεχή. Σημειώνεται ότι από νωρίς έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας.

Βίντεο από τη συγκέντρωση στην Κατερίνη δημοσίευσε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο λογαριασμό του στο twitter. 

Σχοιλιάζοντας  το tweet του κ. Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

«Μετά την στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας: «Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ