- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βόρεια Ελλάδα: Κεραυνοί σκότωσαν έναν βοσκό κι έναν μοτοσικλετιστή (video)
Σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Ελλάδα από χτυπήματα κεραυνών, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις.
Ειδικότερα, την Κυριακή βρήκε τραγικό θάνατο ένας μοτοσικλετιστής στην Εγνατία Οδό, ύστερα από κεραυνό που τον χτύπησε, με συνέπεια να ανατραπεί το δίκυκλό του. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, νεκρός είναι άνδρας περίπου 50 ετών.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Βαϊοχωρίου του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι έπεσε σε καταιγίδα και μετά την πτώση του μεταφέρθηκε σε εφημερεύων νοσοκομείο, όπου, όμως, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Εν τω μεταξύ, το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρός 22χρονος βοσκός, υπήκοος Αλβανίας, στην Εορδαία Κοζάνης. Τον άτυχο άνδρα, που εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής, εντόπισε συμπατριώτης του.
Σύμφωνα με το kozanilife.gr, τα φαινόμενα που έπληξαν την Κοζάνη το Σαββατοκύριακο ήταν έντονα, ενώ το απόγευμα της Κυριακής έπεσε και χαλάζι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.