Ελλαδα

Πάρκαρε τελικά ή όχι ο Κωστόπουλος σε θέση για ΑμεΑ; - Ποια είναι η δική του εκδοχή για το επεισόδιο

Τι έγραψε ο πρώην εκδότης στο instagram

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη δική του απάντηση στα σχόλια που δέχθηκε για το γεγονός ότι είχε αφήσει τη μηχανή του σε θέση για αναπήρους, έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ολα ξεκίνησαν, όταν χρήστης του διαδικτύου φωτογράφισε την μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ και την δημοσίευσε στο Facebook, γράφοντας έναν ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο, το οποίο μεταξύ άλλων έλεγε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος τον έβρισε, επειδή του έκανε παρατήρηση.

H ανάρτηση

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζόβλαχο και celebrity της πλάκας #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει, του λέω «Ωραία μαγκιά έχεις κάνει». Κάτι μου απάντησε, δεν κατάλαβα διότι, όπως και όλο του το σινάφι (...).Του απαντώ κι εγώ «Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα». Και μου λέει το θρυλικό « Σε γράφω στ’ αρ@@ μου», αναφέρει ο χρήστης στην δημοσίευση του στο Facebook.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του  reporter.com.cy, ένας αυτόπτης μάρτυρας αλλάζει την ιστορία και εξηγεί πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, εμφανίζοντας και σχετικό σχόλιο.

Σύμφωνα λοιπόν με σχόλιο του μάρτυρα κάτω από το αποκλειστικό του YouWeekly, το παρουσιαστής δεν πάρκαρε την μηχανή του στο συγκεκριμένο σημείο αλλά «έμεινε» εκεί!

Μάλιστα λίγο αργότερα ζήτησε την βοήθεια περαστικών για να την σπρώξουν και να απομακρυνθεί από το σημείο που ήταν όντως θέση για στάθμευση ΑΜΕΑ αλλά και έγκυων γυναικών! Εν τέλει 2 νεαροί έσπρωξαν την μηχανή η οποία και πήρε τελικά μπροστά λίγα λεπτά μετά.

Το δε Youweekly.gr ανασκεύασε το πρώτο του άρθρο με τίτλο «Απίστευτο κράξιμο και τραμπουκισμός στον Κωστόπουλο! Πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ και έγινε χαμός!». Επανήλθε στο θέμα γράφοντας ότι «σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και μηνύματα που μας έστειλαν αναγνώστες ο παρουσιαστής δεν πάρκαρε την μηχανή του στο συγκεκριμένο σημείο αλλά "έμεινε" εκεί!»

Τι λέει ο Κωστόπουλος

Λίγες ώρες μετά και με τους χρήστες των social media να «οργιάζουν» κάτω από την φωτογραφία, ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσω Instagram παρουσίασε την δική του εκδοχή, αναφέροντας πως πάρκαρε εκεί διότι έμεινε από μπαταρία.

Κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε πως δεν έβρισε τον άγνωστο άνδρα, αλλά ίσα ίσα όταν του είπε πως τον έχει φωτογραφίσει, ο ίδιος του απάντησε «Ρε άνθρωπέ μου έμεινα από μπαταρία, έλα να σπρώξεις».

Πάντως  η υπόθεση όπως υποστήριξε και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, καθώς τον λόγο έχει ο δικηγόρος του, αναφέροντας στο τέλος πως τον κυνηγά η κατάρα του γνωστού και η κατάρα του hater.

Αναλυτικά η ανάρτηση του: