Ελλαδα

Σοκάρουν οι περιγραφές της 13χρονης που βίαζε ο ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη

Τι είπε στην κατάθεσή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ggg.jpg

Σοκ προκαλούν τα όσα περιέγραψε η 13χρονη μαθήτρια που τα τελευταία δύο χρόνια εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένας 81χρονος στο γραφείο που διατηρούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με  τα στοιχεία από την κατάθεσή της που δημοσιεύει το protothema, ο ηλικιωμένος άντρας φέρεται να ήθελε να συνευρεθεί σεξουαλικά και με συνομήλικη φίλη της μαθήτριας, η οποία δεν ενέδωσε, επιβεβαίωσε όμως όσα της είχε εκμυστηρευθεί το ανήλικο θύμα.

Όπως προκύπτει από τις περιγραφές της 13χρονης, ο ηλικιωμένος αφού έκλεινε το γραφείο του, οδηγούσε σε ένα χώρο που είχε ως αποθήκη και στον οποίο υπήρχε κρεβάτι την ανήλικη, και εν συνεχεία κατέβαζε τα στόρια.

Σύμφωνα με το θύμα, ο ηλικιωμένος της έδινε αρχικά 50 λεπτά ή ένα ευρώ εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της, αργότερα όμως άρχιζε να τη δελεάζει με μεγαλύτερα ποσά. Όπως περιγράφει το θύμα, ο 81χρονος της έδειχνε διαρκώς περιοδικά πορνό και χρησιμοποιούσε μέχρι και σεξουαλικά βοηθήματα όταν την κακοποιούσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν οι δύο υπάλληλοι του γραφείου γνώριζαν κάτι, ενώ αντικείμενο της έρευνα θα αποτελέσει και το οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού καθώς φέρεται να γνώριζε για τις επισκέψεις της 13χρονης στον ηλικιωμένο. Ειδικότερα ο ένας αδερφός της 13χρονης απευθύνθηκε στον 81χρονο και του είπε να μην ασχολείται με την αδερφή του, ενώ και η μητέρα φέρεται να έχει… δείρει την 13χρονη όταν πληροφορήθηκε τις επισκέψεις της στο γραφείο του ηλικιωμένου.

Στην αποκάλυψη της υπόθεσης φέρεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τις κινήσεις του ηλικιωμένου.

Ο 81χρονος από την πλευρά του αρνείται κάθε κατηγορία, οι αρχές ωστόσο περιμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ