- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προφυλακιστέος ο μεθυσμένος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του είναι συντετριμμένος
Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του, ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες το τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Κηφισού.
Ο 64χρονος οδηγός απολογήθηκε για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος καθώς και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, σωματικής βλάβης από αμέλεια, παράνομης χρήσης γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση.
Όπως είπε μετά το πέρας της διαδικασίας ο συνήγορος του κατηγορουμένου, κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο εντολέας του δηλώνει συντετριμμένος για το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλου ένα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ενώπιον του ανακριτή ότι αν και είχε πιει, καθώς δεν θα δούλευε την επίμαχη μέρα, αισθανόταν καλά και γι’ αυτό δέχθηκε να κάνει δρομολόγιο σε αντικατάσταση συναδέλφου του.
Απέδωσε δε, την «τρελή» πορεία του φορτηγού στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας στο ότι το όχημα παρουσίασε πρόβλημα και «δεν άκουγε το τιμόνι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.