- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη την Πρωτομαγιά
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ
Με προσωπικό ασφαλείας θα εξυπηρετούνται την Πρωτομαγιά τα δρομολόγια των γραμμών του ΟΑΣΘ, καθώς το συνδικάτο των εργαζομένων δίνει το «παρών» στις απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την απόφαση που λήφθηκε για συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).
Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο στις 04.50 και το τελευταίο στις 23.00 περίπου. Στη νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Ν° 78Ν «ΚΤΕΛ Αεροδρόμιο» δεν θα υπάρχει μεταβολή, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν και τα ειδικά διασκευασµένα λεωφορεία για τη δωρεάν µετακίνηση των Α.µε.Α.
Ο ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, καθώς λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς τις υπηρεσίες του κατά την ημέρα της απεργίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.