- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι οδοντίατροι προειδοποιούν: Επικίνδυνες οι ιατρικές υπηρεσίες στα Σκόπια
Οργανωμένο δίκτυο προσελκύει ασθενείς υποσχόμενο οδοντιατρικές υπηρεσίες, ψυχαγωγία, μασάζ και δωρεάν μεταφορικά
Η έλλειψη οδοντιατρικής περίθαλψης στην Ελλάδα οδηγεί τους Έλληνες ασθενείς σε οδοντιάτρους στα Σκόπια, όπου, όπως καταγγέλλει
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) προειδοποιεί τους Έλληνες ασθενείς που καταφεύγουν στα Σκόπια ότι οι παρεχόμενες στη γείτονα οδοντιατρικές υπηρεσίες είναι επικίνδυνες και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών. Τα χρόνια της κρίσης πολλοί Έλληνες επιλέγουν την πιο οικονομική επιλογή των οδοντιάτρων των Σκοπίων.
Ο ΟΣΘ υποστηρίζει ότι στα Σκόπια υπάρχει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο το οποίο με διάφορους τρόπους τους προσελκύει ασθενείς υποσχόμενο εκτός από φτηνές οδοντιατρικές εργασίες, δωρεάν μεταφορά, ψυχαγωγία, υπηρεσίες και μασάζ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι Έλληνες ασθενείς δεν ενημερώνονται για τις στοματικές εκδηλώσεις παθήσεων και προχωρούν σε οδοντιατρικές εργασίες θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Από το 2014 μέχρι σήμερα ο ΟΣΘ έχει καταγράψει τεκμηριωμένα τρία περιστατικά ασθενών που δεν γνώριζαν ότι είχαν στοματικό καρκίνο, έκαναν εξαγωγή δοντιών στην ΠΓΔΜ χωρίς οι εκεί οδοντίατροι να τους ενημερώσουν για την πάθησή τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου λόγω αιμορραγίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Ένας εμπνευσμένος δημιουργός που μετέτρεψε το όραμα σε πράξη
Το συγκινητικό «αντίο» της ΄κόρης του, Μαριλένας
Έκλεψε μοτοσικλέτα στο Αντίρριο, εμπλοκή και σε καταστήματα
Πόσο χρόνο χρειάζεται η συναισθηματική μετάβαση από το βαρύ πένθος στην εκστατική χαρά; Ίσως μια στιγμή.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χιλιάδες παγκοσμίως
«Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων» σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.