Ελλαδα

Οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ανεπιθύμητος» ο Άδωνις Γεωργιάδης

Περίπου 20 άτομα κατάφεραν να ματαιωθεί εκδήλωση με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4403118.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ από τα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα Πέλλας κατάφεραν να ματαιώσουν κομματική εκδήλωση με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη, που είχε οργανώσει για τις 7.30μ.μ το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο κ. Καράογλου, περίπου είκοσι οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο στα Κουφάλια στις 7.20μ.μ. και φώναζαν ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι «ανεπιθύμητος».

Ο κ. Καράογλου τους πλησίασε και τους πρότεινε μια μικρή αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με τον ίδιο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνοι ωστόσο αρνήθηκαν.    Μετά από αυτό ο βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη ματαίωση της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ  που είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη αλλά όχι και στα Κουφάλια.   Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Γεωργιάδης επέστρεψε στην Αθήνα. Το πολιτικό γραφείο του κ. Καράογλου είχε οργανώσει και άλλες δύο εκδηλώσεις με ομιλητή τον κ. Γεωργιάδη εκ των οποίων η μία ματαιώθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ