Ελλαδα

Συγκρούονται και εκτός Βουλής - ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τράκαραν τα αυτοκίνητά τους στη Χίο

Πώς έγινε - Τι κουβέντες αντάλλαξαν οι οδηγοί μετά τη σύγκρουση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cars_new.jpg

Ένα τροχαίο ατύχημα έγινε το θέμα της ημέρας στη Χίο.  Τα αυτοκίνητα των δύο βουλευτών που εκλέγονται στο νησί κατάφεραν να τρακάρουν και εκτός Βουλής. Οι δύο βουλευτές είναι οι Νότης Μηταράκης από τη Νέα Δημοκρατία και Ανδρέας Μιχαηλίδης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς συνέβη το ατύχημα; Το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε το στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη, Φιλ. Βιτέλας, κατευθύνονταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη. Στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, μπροστά από το άγαλμα του Νικ. Πλαστήρα, προσέκρουσε πάνω του άλλο όχημα, το οποίο του προκάλεσε ζημιά και στις δύο αριστερές πόρτες.

Ο Φιλ. Βιτέλας βγήκε εκνευρισμένος από την απροσεξία του οδηγού. Είχε σήμα stop και όφειλε να σταματήσει. Είδε έκπληκτος στη θέση του οδηγού τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδης.
 
Η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Πολίτης» γράφει ότι ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ των δύο εμπλεκομένων στην τράκα:  «Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;», ρώτησε ο Φιλ. Βιτέλας. «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα», του απάντησε ο βουλευτής.

Η είδηση του ατυχήματος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. Παρέμβαση για τη σύγκρουση έκανε πριν λίγο ο βουλευτής της Ν.Δ.. «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς», είπε χαρακτηριστικά. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.