Ελλαδα

Χωρίς Μετρό η Αθήνα έως τις 9 π.μ.

Πρωινή ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΤΡΟ
EUROKINISSI//Λυδία Σιώρη

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Παρασκευή το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, λόγω στάσης εργασίας που πραγματοποιεί το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π.μ.

Το σωματείο έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, καταγγέλλοντας «την αδιαφορία που επιδεικνύει το υπουργείο Εργασίας, αλλά και στις άθλιες πρακτικές που εφαρμόζει η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ.».

Σε σχετική ανακοίνωση των ηλεκτροδηγών επισημαίνεται ότι «το υπουργείο Εργασίας αν και διαβεβαίωνε στη συνάντησή μας, λίγες ημέρες πριν τη Δ.Ε.Θ., ότι θα μας απαντήσει άμεσα σχετικά με το αίτημά μας για την αναδρομική αναγνώριση των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, αντ’ αυτού ακόμα και μετά από την πραγματοποιηθείσα στάση εργασίας της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σιωπά».

Το σωματείο κατηγορεί επίσης τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ότι «σε μια άθλια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, βρήκε την ευκαιρία ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε προαγωγές προσωπικού με πελατειακά-κομματικά κριτήρια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.