Ελλαδα

Στην τελική πρόβα της αφής της Ολυμπιακής φλόγας με πρωθιέρεια την Κατερίνα Λέχου (εικόνες)

Αύριο Τρίτη με συννεφιά η τελετή και η έναρξη του ταξιδιού της φλόγας στη Νότια Κορέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377972-780053.jpg
EUROKINISSI/ Βασίλης Κουτρουμάνος

Με πρωθιέρεια την Κατερίνα Λέχου πραγματοποιήθηκε η τελική πρόβα αφής της φλόγας για την χειμερινή Ολυμπιάδα.

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή Αφής της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της «Πιονγκτσάνγκ» στη Νότια Κορέα. Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει και υπάρχει εφεδρική φλόγα στην περίπτωση που η πρωθιέρεια, Κατερίνα Λέχου δεν μπορέσει να λάβει το φως από το βωμό.

Η ΕΟΕ έδωσε στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης στο οποίο θα παραστεί και ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ μαζί με Νοτιοκορεάτες αξιωματούχους, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Λι Χίι-Μπεόμ.

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στις 12:25 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το τελετουργικό Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ναό της Ήρας και στις 12:50 μ.μ. την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας από την Πρωθιέρεια στον πρώτο Λαμπαδηδρόμο και την εν συνεχεία έναρξη Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους. 

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η εκδήλωση για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την ΕΟΕ στην οργανωτική επιτροπή της «Πιονγκτσάνγκ», θα γίνει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας στις 11:00 π.μ. με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ