Μια άκρως προσωπική Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για το μεγαλύτερο λάθος της (video)
«Ήθελα να κάνω άλλο ένα παιδί…»


Στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη για διαφορετική και άκρως προσωπική συνέντευξη με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μίλησε για τον πατέρα της, τα παιδιά της, το ρόλο της γιαγιάς, τον Παύλο, αλλά και για το μεγαλύτερό της λάθος. «Το ότι δεν έκανα άλλο παιδί, νομίζω ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη πως θα το έπαιρνε η Αλεξία και ο Κώστας», είπε η κ. Μπακογιάννη.
Για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, έχασα τον καλύτερο μου φίλο. Έχασα τον άνθρωπο με τον οποίο μιλούσα, έλεγα όλα μου τα προβλήματα, από τα γυναικεία, από το «ξεκινάω δίαιτα», μέχρι βεβαίως τα πολιτικά, τα οικογενειακά».
Για τον Παύλο Μπακογιάννη: «Η ζωή δεν σε πάει πάντα εκεί που θες εσύ. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ μικρή. Εκείνη την εποχή παντρευόντουσαν οι άνθρωποι. Παντρεύτηκα. Και ο Παύλος και ο πατέρας μου επέμεναν ασφυκτικά να τελειώσω τις σπουδές μου. Έκανα τα δύο παιδιά γιατί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον Παύλο θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω παιδιά γρήγορα για να τα ζήσει ο Παύλος. Δεν υπολόγιζα βέβαια τη 17 Νοέμβρη. Με το γνωστό αισιόδοξο τρόπο έλεγα θα κάνω 2 στην αρχή και θα κάνω άλλα 2 στα 35. Νόμιζα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος προγραμματίζει τη ζωή του. Βεβαίως όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει, ο θεός γελάει».
Για τον Ισίδωρο Κούβελο και το γάμο τους: «Ήταν δική μου προσωπική απόφαση και οι μόνοι άνθρωποι που με ενδιέφεραν ήταν πάλι τα παιδιά μου. Όταν πήγε ο Ισίδωρος να με ζητήσει από τον πατέρα μου, έκανε ακριβώς 1,5 λεπτό. Στο 1,5 λεπτό με είχε δώσει. Όταν πήγε να με ζητήσει από τον πεθερό μου, τον πατέρα του Παύλου, τον κράτησε 3,5 ώρες για να με δώσει. Είχε μαζευτεί όλη η πλατεία Καρπενησίου και περίμενε., θα την δώσει ή δεν θα την δώσει;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από πού προέρχεται η ονομασία
Είναι μία υπέροχη αφορμή να τιμήσουμε τις μαμάδες μας
Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να φοράει μαγιό και να λούζει τα μαλλιά της στην παραλία Θεσσαλονίκης
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Η υγρή εναπόθεση θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα από τη σκόνη», σημειώνει ο μετεωρολόγος
Έσπαγε τις τζαμαρίες με ειδικό εργαλείο έκτακτης ανάγκης
Η Σοφία Ζαχαράκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για το υψηλό επίπεδο των υποβληθεισών προτάσεων
Kρατείται με εντολή δικαστηρίου
Τι υποστήριξε μέσω του δικηγόρου της
Είχε ανέβει για να βοηθήσει με τα πράγματα συγγενών του
Με αφορμή την πρόσφατη είδηση
Επίσημα μέλος της Αποστολής της ΕΕ για τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις έως το 2030
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.