- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα διοργανώνει συναυλία στη μνήμη του με τη συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα
«Αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο εμάς ή τα υπόλοιπα θύματα»
Τη Δευτέρα συμπληρώνονται χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.
Στη μνήμη του διοργανώνεται στις 5 το απόγευμα στις 18 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση στο μνημείο της δολοφονίας στο Κερατσίνι. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πορεία σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα με τελικό προορισμό το Καστράκι.
Εκεί (έναντι πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού), έχει προγραμματιστεί συναυλία με ελεύθερη είσοδο που φέρει τον τίτλο «4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;», στην οποία θα έχουν φιλική συμμετοχή οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota κ.ά.
Στο τέλος της συναυλίας οι δημοτικές συγκοινωνίες Κερατσινίου θα μεταφέρουν όποιον επιθυμεί πίσω στο μνημείο για διευκόλυνση της αποχώρησης.
Όπως αναφέρει η οικογένεια σε ανακοίνωσή της, «φέτος θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015. Παράλληλα με το μουσικό της κομμάτι, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για τη συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης».
Για τον λόγο αυτό το καθιερωμένο RAP MONSTERS FEST., μια διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος, μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία μέσα στον χειμώνα.
«Αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο εμάς ή τα υπόλοιπα θύματα», υπενθυμίζει η οικογένεια και τονίζει ότι σκοπός είναι όσο η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία να αποτελέσει κομβικό σημείο συσπείρωσης για δράση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα προκειμένου να καταστεί σαφές ότι «η συνολική καταδίκη των φασιστών θεωρείται μονόδρομος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Νεφώσεις, τοπικές βροχές και βοριάδες έως 7 μποφόρ σε αρκετές περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.