- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ τζόγαρε, έχασε και σκηνοθέτησε ληστεία
Το περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση στη Θεσσαλονίκη
Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του για να δικαιολογήσει χρήματα που είχε στοιχηματίσει σε τυχερό παιχνίδι. Πρόκειται για εναν 25χρονο αλλοδαπό, βουλγαρικής υπηκοότητας, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατήγγειλε ψευδώς ότι έπεσε θύμα ληστείας από ένοπλο, αποσπώντας από το ταμείο της επιχείρησης 2.910 ευρώ.
Κατά την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί, ο 25χρονος φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις, ομολογώντας ότι επρόκειτο για ψευδή καταγγελία, ενέργεια στην οποία προέβη ο ίδιος για να δικαιολογήσει χρέος ύψους 5.500 ευρώ από τη συμμετοχή σε τυχερό παιχνίδι.
Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση Αρχής, ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.