- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Γολγοθάς της 8χρονης Ευαγγελίας με τον καρκίνο (video)
Το μικρό κορίτσι από τα Χανιά χρειάζεται τη βοήθειά σου
Αυτή είναι η 8χρονη Ευαγγελία - Στυλιανή από τα Χανιά. Το χαμόγελο δε λείπει από τα χείλη της παρόλο που εδώ και περίπου δύο χρόνια μάχεται με τον καρκίνο. Είτε βρίσκεται με τους δικούς της είτε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δεν το βάζει κάτω. Το 2016 διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Willms, ήτοι όγκο στον ένα νεφρό.
Η μικρή Ευαγγελία αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Της αφαιρέθηκε ο νεφρός και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της. Παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις.
Οι γιατροί πριν από λίγο καιρό είπαν στους γονείς της, ότι στο πλαίσιο της θεραπείας και αντιμετώπισης δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο και οι γονείς της, την πήραν σπίτι ψάχνοντας μία ελπίδα στο εξωτερικό. Και την βρήκαν. Στο Λονδίνο στην Αγγλία όπου υπάρχει ένα κέντρο στο οποίο γίνονται πειραματικές θεραπείες. Για να δεχτούν όμως την 8χρονη θα πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 350.000 λιρών δηλαδή περίπου 380.000 ευρώ.
Οι 32χρονοι γονείς της είναι και οι δύο άνεργοι εδώ και πολύ καιρό, καθώς έχουν στρέψει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον και τον χρόνο τους στη φροντίδα της κόρης τους. Από την ώρα που τους ανακοινώθηκε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελπίδα προσπαθούν να εκποιήσουν όλη τους την περιουσία για να κάνει η μικρούλα τους το ταξίδι αυτό στο εξωτερικό. Όμως, και αυτό να γίνει, και πάλι τα χρήματα δεν φτάνουν και η αρρώστια της Ευαγγελίας δεν περιμένει αγοραπωλησίες.
Οι γονείς παρακαλούν όλον τον κόσμο να βοηθήσει όπως μπορεί για την θεραπεία της κόρης τους έστω και με ένα ευρώ ο καθένας και αυτό που ζητούν από όσους δεν έχουν χρήματα είναι να το κοινοποιήσουν σε δικούς τους φίλους.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει μήνυμα στο ale-kastrinos@hotmail.gr, να πάρει τηλέφωνο στο 699-96 85 448, ή να καταθέσει το ποσό στο ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ(Μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558
Πηγή: neatv.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεταξύ των επιβατών και 13 συγγενείς αθλητών του Άρη – Αναμένονται κι άλλες πτήσεις επαναπατρισμού
Ακυρώνονται πτήσεις προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ, ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία έως τις 13 Μαρτίου
Πρόκειται για τον δεύτερο πιο θερμό χειμώνα τα τελευταία 65 χρόνια
Η γενναία απόφαση της οικογένειας του εκλιπόντος κινητοποίησε τον ΕΟΜ
Επτά επέστρεψαν 165.000 ευρώ και καταδικάστηκαν με αναστολή - Συνεχίζεται η δίκη για τους 25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε αλλάζει η ώρα;
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Και για ποια έγινε επαναξιολόγηση των αιτήσεών τους
Συνεχίζονται ανάλογες επιχειρήσεις για την επιστροφή Ελλήνων από τις εμπόλεμες περιοχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον σιδηροδρομικό σταθμό - Τι ισχύει με τα δρομολόγια της Hellenic Train
Η ανάγκη για ένα σύγχρονο ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.